Je wilt dus meer weten over de persoon achter Mijn Gastroparese?

Mijn naam is Nadia, 29 jaar en samenwonend vriend, zoon en een kat Nox. Sinds 2014 is de diagnose Gastroparese gesteld. Werkzaam als kinderfysiotherapeut en oedeemtherapeut.

Naast dit alles houd ik van de natuur en fotografie! We wandelen graag en tijdens deze wandelingen fotografeer ik graag de mooie dingen die voorbij komen. Kijk gerust eens op mijn fotografie Instagrampagina.

Over de blog

Persoonlijk vond ik het moeilijk om ervaringsverhalen te vinden van mensen met Gastroparese, zonder andere aandoeningen. De meeste verhalen die ik vond waren van mensen met andere aandoeningen, zoals o.a. Diabetes Mellitus, verschillende spierziekten en/of neurologische aandoeningen.
Dit alles is bij mij niet van toepassing. Daarom wil ik mijn verhaal doen en hopelijk kan ik jou daarmee helpen.

Toekomst

  • Verdere informatie over Gastroparese
  • Tips om te leven met deze aandoening