Samenwerking — House of Ambition

Een ander bericht dan anders.. Ben een aantal weken geleden gevraagd of ik mee wilde werken met een nieuw concept op de site van House of Ambition. Voel mij nog steeds vereerd!


Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van Jorinde van House of Ambition. Ze wilde een nieuw concept opzetten op haar site. Het gaat over powervrouwen en vond ik dat ik daar één van ben en wilde anderen mensen helpen inspireren door mijn kracht. Of ik daar aan wilde mee werken?

Wauw, wat een compliment! Wist even niet wat ik moest zeggen.. Dit soort complimenten raken mij echt diep, ik kom van ver en als iemand mij zo wilt presenteren.. wauw..

Het maakte mij erg enthousiast, natuurlijk wilde daar aan mee werken!

Binnen een paar dagen kreeg ik de vragen via de mail toegestuurd en mocht daar rustig even over nadenken. Wat erg fijn was, want soms vond ik het lastig om er een antwoord op te geven. De vragen waren echt even een spiegel voor mijzelf. Vind het ook goed om eens bewust naar mijzelf kijken, wat heb ik allemaal al bereikt? Wat wil ik nog behalen? Maar ook wat is mijn inspiratiebron en waar haal ik mijn kracht uit?

Nu kwam ik laatst onderstaande foto tegen en kwam ik tot het besef dat ik veel kracht en inspiratie uit de natuur haal. De natuur groeit ook op de moeilijkste plekken, halen kracht uit de donkerste momenten. Als de natuur hier kracht uit kan halen, kan ik dit ook!

Groeien in natuur

Maar ben je nu benieuwd naar wat ik allemaal al heb bereikt en wat ik nog wil bereiken over 5 jaar? Bekijk dan het interview op:
House of Ambition – powervrouw Nadia

Ik ben er gewoon nog steeds een beetje stil van. Dank je wel Jorinde voor dit mooie compliment en gebaar! ❤

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *