Samenwerking met EnJoyce life

Een heel ander bericht dan anders.. Dit keer heb ik namelijk mijn verhaal een keer gedeeld op een andere blog. Hoe dit allemaal tot stand kwam lees je hieronder.


Anderhalve maand geleden zag ik een bericht voorbij komen van EnJOYce life. Een jonge vrouw die andere chronisch zieken wil inspireren zo veel mogelijk uit het leven te halen. Zoals zij zelf zegt:

Chronisch ziek zijn betekend geen chronisch kut leven.

Zij was op zoek naar positieve verhalen van mensen met een chronische ziekte, depressie of burn-out etc. Die ondanks deze periode en/of aandoening niet blijven stil zitten.

Aangezien ik net begonnen was met het opzetten van mijn blog en graag mijn verhaal wilde doen van afgelopen jaar, heb ik haar geschreven. Na een hele korte samenvatting was zij zeker geïnteresseerd in mijn verhaal. Ze vroeg of ik mijn verhaal in minimaal 300 woorden met tussenkopjes wilde opschrijven. En of ik kon afsluiten met een tip voor anderen in soortgelijke situaties.

Dit heb ik gedaan en ben ook echt blij met mijn verhaal en hoe het gepresenteerd is. Als ik dit allemaal terug lees ben ik soms toch wel een beetje trots op mijzelf. Wat ik vorig jaar allemaal heb bereikt, ondanks de fysieke zware periode. De uitgebreide verhalen van afgelopen jaar komen zeker nog op mijn eigen blog.

Ben je al benieuwd naar het verhaal? Kijk dan op:

EnJOYce life – Positieve verhaal, een maagverlamming

Wil jij direct op de hoogte gehouden worden bij een nieuw verhaal? Schrijf je dan nu in, rechts naast het verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *